Pages

cosplay paling mirip

0 comments
1. Kakashi


2. Sasuke

3. Sakura



4. Naruto



5. Orochimaru


6. Asuma



7. Choji



8. Shino



9. Rock Lee


10. Gaara


11. Itachi


12. Jiraiya


13. Hinata


14. Kiba


15. Kisame


16. Pain


17. Tobi


18. Kankurou


19. Zabuza


20. Tsunade


21. Deidara


22. Ebisu Sensei


23. Anbu



24.uchiha itachi

http://4.bp.blogspot.com/_VyWWjUq_N1Q/SwdBnYC5UXI/AAAAAAAAAQE/9T1SkVwMdyM/s1600/Itachi_cosplay_by_utena83.jpg 

25.chino
 http://images.saiyanisland.com/data/539/1_Naruto_Shino_Cosplay_by_Jellie.jpg 

26.Haku

naruto cosplay - haku








































27.karin
 

28.tenten


29.hyuga neiji


30. nara shikamaru

http://lh5.ggpht.com/_BirvUCzeN8s/SuAVmpkeffI/AAAAAAAAB6Q/STx1Kdhww7A/naruto_-_nara_shikamaru.png


Tangled (2010)

0 comments
The magically long-haired Rapunzel has spent her entire life in a tower, but now that a runaway thief has stumbled upon her, she is about to discover the world for the first time, and who she really is.

Stars:

Mandy Moore, Zachary Levi and Donna Murphy
 
Movie synopsis: When the rogue Flynn Rider (Zachary Levi) chooses an isolated tower for his latest hideout, he has no idea the tower is already occupied by a princess who was kidnapped as an infant. Rapunzel (Mandy Moore), who can use her magical hair to heal, sees the devil-may-care bandit as her escape from the tower and a chance at a life of adventure - one that may reunite her with her long-lost parents and restore her royal heritage.

download link

hotfile : part 1 = http://adf.ly/Uk9S
            part 2 = http://adf.ly/Uk9A

HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH

1 comments


Ni la antara cite box office st malaysia yg ditunggu2 untuk download kan..
ni sinopsis cite dia..

Sinopsis Hantu Kak Limah Balik Rumah :
Kesinambungan filem ‘Zombi Kampung Pisang’ bakal diteruskan dengan ‘Hantu Kak Limah Balik Ke Rumah’. Masih mengekalkan genre komedi seram, filem ini bakal menampilkan kejutan demi kejutan.
Husin yang telah lama bekerja di Singapura mengambil keputusan balik ke kampung halamannya, Kampung Pisang. Apabila pulang ke rumahnya, Husin hairan melihat perangai pelik jiran sebelah rumahnya,
Kak Limah yang langsung tidak bercakap dan rambut yang mengerbang semacam. Dia juga mengalami kejadian menakutkan ketika mahu tidur. Husin bergegas ke warung Pak Munawer, lalu menceritakan kepada orang-orang kampung yang mungkin Kak Limah sudah menjadi hantu.

hantu kak limah



so sape2 nk download leh ke link di bawh....

ni link yg >>>  http://adf.ly/Rlej

kalo link ni tak jadi try yg ni >>>  http://adf.ly/SEyT

slamat download...

Muvi Cam Best

0 comments


Citew ni mmg best dow.. walaupown da lama tgk tapi still ske tgk.. byk aksi n fighting.. ni muvi ke 3 dia so sblum ni da ada yg ke2 dan 1 la.. korang kna try gak tgk cite kalo yg ske tgk muvi lawan2 tuh.. mmg terbaik wok.. xtaw la nk ctew camne da try r tgk sndiri ..

ni ada gmba sikit agi aku nk tnjuk..

 

byk style dia lawan, siap ada aksi bebas agi.. hehe...
kalo yg nk download tuh pandai2 r cari sendiri ,kalo link untuk torrent aku leh kasi la..>>>http://adf.ly/SEsM

slamat menengok... zzzzz

st 12- biarkan aku jatuh cinta

1 comments
layan gak lagu ni.. ost  citew safa dan marwah..





ST 12 – Biarkan Jatuh Cinta

mata ini.. indah melihatmu
rasa ini…rasakan cintamu
jiwa ini…getarkan jiwamu
jantung ini…detakkan jantungmu
dan biarkan…aku padamu
menyimpan sejuta harapan aku padamu
rasa ini…tulus padamu
takkan berhenti sampai nanti ku mati
biarkan aku jatuh cinta
pesona ku pada pandangan saat kita jumpa
biarkan aku kan mencoba
tak perduli kau  berkata tuk mau atau tidak
mata ini.. indah melihatmu
rasa ini…rasakan cintamu
jiwa ini…getarkan jiwamu
jantung ini…detakkan jantungmu
biarkan aku jatuh cinta
pesona ku pada pandangan saat kita jumpa
biarkan aku kan mencoba
tak perduli kau  berkata tuk mau atau tidak
biarkan aku jatuh cinta
pesona ku pada pandangan saat kita jumpa
biarkan aku kan mencoba
tak perduli kau  berkata tuk mau atau tidak
biarkan aku jatuh cinta
pesona ku pada pandangan saat kita jumpa
biarkan aku kan mencoba
tak perduli kau  berkata tuk mau atau tidak
mata ini.. indah melihatmu
rasa ini…rasakan cintamu
jiwa ini…getarkan jiwamu
jantung ini…detakkan jantungmu

my Hand

0 comments






first time in my history tgn aku bg mslah kat aku.. slalunya kaki je yg sakit... owh.. inikah yg dikatakan takdir rasanya.... but this whole month kna idup dgn left hand jela.. br aqu taw susahnya hidup sblah tgn ni.. so hargailah tgn korang... PEACE...